Padám

Padám

Anotace: Hodně štěstí...

Padám...
jak s kapkami deště, s podzimním listím, se zimní vločkou...
Padám k zemi, chce se mi plakat...
Nikdo tu není, jen pár kamenných tváří...

Tváří v tvář, chci tě vidět padat na oltář
Nic nebude jako dřív, dokud nepřiznáš svůj velký hřích
Modlitby, prosby a odpustky, nic nepředčí tvé hlouposti

Nehledej v nich, hledej v době, ať můžeš být pán jen sám sobě!!!
Autor mensaje, 09.04.2009
Přečteno 380x
Tipy 1
Poslední tipující: Inies
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná, smutná.. však velmi nádherná s tichým poselstvím

10.04.2009 08:27:00 | Inies

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí