Samičká samička

Samičká samička

Anotace: Inspirace z hlášky jedné kamarádky..:o)))

Sedí sama, pozdě v noci
milá dáma, bolest v srdci.
"Co je sváma, kde jste kluci?
Nechci drama, ale lásku přeci."

Tiše zpívá: lásku chci
"Vodo živá i ty měsíci
Dones slova mému princi
Nejsem snová, tak běžte snílci"

"Jsem tu sama, slzy stírám
pořád doma,bolestí se sžírám.
To se někdo má, to nepopírám
to se někdo má a já jsem jak trám.

Dost bylo samoty i smutných rýmů
Dám stejně jak ty možnost srdci svému.
Obuju si nové boty, jen díky tvému jménu.

Tys mé srdce láskou naplnil, led v něm ukrytý rozlomil
Nečekám až spadne celé nebe, utíkám, už jdu lásko pro tebe
Autor Aka Kiss, 10.04.2009
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Mario de Janiero, Indigo, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chybiška se vloudilu, utíkám už :o)))

12.04.2009 22:06:00 | Aka Kiss

utika muz nebo utikam uz ?

11.04.2009 23:58:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí