TY

TY

Anotace: 1O důvodů proč tě nenávidím=o) nebyla v tom nejmenší snaha, prostě to takhle vyšlo

Nenávidím prázdnou náruč,
když jsem bez tebe,
nenávidím, když jsem v pekle
a chci do nebe.
Nenávidím probuzení do nicoty,
když jediné, na co myslet můžu, jsi ty.
Nenávidím dálku, která mi tě bere,
nenávidím slzu, co do oka se dere.
Nenávidím tmu bez tvých očí svitu,
nenávidím, že jen v mém snu teď jsi tu.
Nenávidím svoje ústa bez těch tvých,
vždyť každičký den kdy nelíbám tě smrtelný je hřích.
Nenávidím prázdnou náruč,
když jsem bez tebe,
nenávidím peklo,
tak přijď a vem mě do nebe!
Autor cervena_lentilka, 12.04.2009
Přečteno 522x
Tipy 10
Poslední tipující: Kapka, jedam, Haniéčka, Kristýnka15, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc hezká, moc se mi líbí! Dávám ST!

12.04.2009 11:21:00 | Haniéčka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí