Na lavici

Na lavici

Anotace: ...

Posaď se na okraj lavice
a poslouchej vítr noci
po nebi plující pramice
a jeji světla, co tě prosí

Odplula a nenajde cestu zpět
i když miloval jsem onen hřích
odplula a někdy není hned
bloudí tmou v povětří

Odplula za obzor, zmizela
já chovám ji něžně v srdci
kdybys jen pramičko věděla!

Teď tma pokrývá mou tvář
já bořím ji zprudka na polštář
kdybys jen věděla, jak mě to mrzí...
Autor Hmota, 12.04.2009
Přečteno 287x
Tipy 15
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Nút, Mbonita, strašidýlko-střapatý, labuť, Marfuša, ta co bývala Andělem, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná...

12.04.2009 14:34:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí