euforie

euforie

Anotace: taková blbost pro radost

Chci ti říci že jsi tak
krásná až přechází zrak
krásnější než rajský sen
jako když tmu protne den.

Jsi krásnější než víla s křídly
jak Mariánské lázně s vřídly
jsi krásnější než síla zvyku
ty jsi má krása okamžiku.

Jsi krásnější než život sám
dík tobě i smrt překonám
tvá krása s věky nepomíjí
jen s tebou žiji v euforii.
Autor petříček, 12.04.2009
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant, Nút, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo jo, co vsechno dokaze laska...
velmi pekne dilko

12.04.2009 17:03:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí