Jen mi nelži

Jen mi nelži

Anotace: nevím,jak se to mělo jmenovat,je to spíš jen takový 'výkřik' žádně veledílo..ale tak což..

V srdci mám stále naději,
že jednou budeme spolu.
Až se tak stane,
budu nejšťastnější člověk na světě!
A co ty?
Budeš šťastný?
Nebo snad ne..?
Já ti ani nevím..
jen mi nelži!
Autor AnySs, 12.04.2009
Přečteno 325x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí