Snění o smrti

Snění o smrti

Anotace: .......

Ach bože kdy ten život skončí,
kdy se mi nad hlavou objeví svatozář?
Snad někdy poznám ten krásný život tam nahoře.
Tam za mraky,
tam v dálce!
Tam kde nebe končí
a začíná nový život.
Tady na zemi mě nic nedrží.
Mohla jsem za to co jsem udělala,
ale tys mohl za to co se mi stalo.
Nechal jsi mne tu!
Odešel jsi!
Co teď mám dělat?
Bože vem si mne k sobě,
to trápení snad skončí.
Už se nesetkáme,
a nepůjdeme spolu nést tu tíž!
Teď jsem volná!
Pád, skřípění brzd, nemocnice..........Konec!
Je se mnou konec teď jsem zase volná.
Nestojíš mi v cestě teď jsem svobodná.
Snad se tu nahoře nikdy nesetkáme
a jestli ano, půjdu tam dolů!
Autor Duploxxx, 12.04.2009
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Nút, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm to i já občas v nákejch situacích bych se nejradši zabila

22.12.2009 15:29:00 | Duploxxx

Přesně tohle bych nejradši udělala taky... konečně byla bez starostí...prostě někde,kde je líp...studená jako teď,ale mrtvá...

12.04.2009 22:26:00 | Dev_LATea_princess

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí