Malý princ

Malý princ

Anotace: ...

Kus srdce vyrvala mi z těla
a plakala, sama, se mnou
trýzeň, kterou dát nechtěla
nezmizela...

Malý princi, co je to samota?
"Ty to nevíš?" začně se chichotat
"Samota je...ticho a křik"
Princi, řekni, je ti samotnému líp?
"To ti nepovím velký králi"
Srdce mi pláče a trýzeň vidím v dáli

Rubíny stékají mi po těle
i přesto pro ni místo v srdci mám
vždy budu vzpomínat na smutné i veselé
co bylo, je a bude...teď umírám
Autor Hmota, 13.04.2009
Přečteno 318x
Tipy 17
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Holis, Kars, Mbonita, Bíša, floreciente, ta co bývala Andělem, Churry, Házté, Alasea, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, to je výborný! "o)

13.04.2009 17:50:00 | Churry

Sarkasticky citlivé, pěkné:-)

13.04.2009 13:42:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí