Vidím

Vidím

Anotace: Vidím tvá ústa která se smějí, které svým pohybem vzduch kolem hřejí. Vidím tvé...

Vidím tvá ústa která se smějí,
které svým pohybem vzduch kolem hřejí.

Vidím tvé oči ,které se nevině tváří
a svým milým pohledem na okolí září.

Vidím tvůj úsměv s kterým mě hřeješ,
si jako včelička co laská mě medem.

A pak zavřu oči a s únavou usínám.
Usínám, doufám, život nevnímám.
Autor ArchimondS, 13.04.2009
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Lina, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí