Pohled pod řasy

Pohled pod řasy

Anotace: no nešťastná láska, no... :-(

Sbírka: Jízdenka do Francie

Pohled pod řasy
pár vět, co jsi nikdy neřekl
kvetl do krásy
ani lásky se nelekl.

Pohled pod řasy
slza uvadá
přežije i nečasy
moje smutná nálada.

Pohled pod řasy
ztracená iluze
člověk říká si,
že už nezažije horší nesnáze...
Autor Shark Princess, 13.04.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: mauvais-ange, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí