Lásko dýcháš za mě

Lásko dýcháš za mě

Anotace: Z šuplíku

Lásko, dýcháš za mě,
pojídám tvými ústy plody své touhy,
jsem jen odstín stínu pouhý,
ty´s mé slunce této země.

Lásko, dýcháš za mě,
vidím tvýma očima krásu svého citu,
jsem jen prázdný šuplík v holobytu,
ty´s palác zlatý, jež naplní mě.

Lásko, dýcháš za mě,
cítím póry tvé kůže horkost svých dlaní,
jsem jen zmrzlá louže, co se nebi klaní,
ty´s vítr jižní, jež rozmrazí mě.

Lásko, dýcháš za mě,
trhám tvýma rukama z mého záhonu růže,
jsem jen trn, do krve ti dlaně zranit může,
ty´s hebký fáč, jež ochrání mě.

Lásko, dýcháš za mě,
zpívám tvým hlasem něžné sloky svých písní,
jsem jen chropot, co tóny falší třísní,
ty´s Orfeův zpěv, jež oněmí mě.

Lásko, dýcháš za mě
hltám celým tělem nektar ze tvých tváří,
jsem jen trpké víno, jež mokem lahodným se tváří,
ty´s voda živá, co uzdraví mě.

Lásko, dýcháš za mě
miluji tvým tělem milování svého těla,
jsem jen chlípná tužba, co vše v tobě vykrást chtěla,
ty´s něha čirá, jež nasytí mě.

Lásko dýcháš za mě,
dusím se svými hříchy v nebeské výšce tvé víry,
jsem jen nevěřící, co po kostelech krade sbírky
a ty´s bible svatá, jež nepustí mě.
Autor Taog, 15.04.2009
Přečteno 611x
Tipy 18
Poslední tipující: K.a.Z, labuť, vapiti, Bíša, Tacca, Mbonita, shakespeares, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

..láska?..proč láska je jen trápení srdcí?..a až spolu jsou do dnů všednosti vejdou?..Láska...

15.04.2009 23:50:00 | Tacca

láska je pramen co z něj piješ..
ST

15.04.2009 21:54:00 | Mbonita

Laska je proste divozenka zachrankyne a bludny koren v jednom.

15.04.2009 21:27:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí