Hádky sou to ale zmatky.

Hádky sou to ale zmatky.

Anotace: O lásce, moje vlastní dílo...:) tak přečtětě ;-)

Kluci zato vážně stojí,
Pořád jen lžou, a ani chvíly nepostojí,
Pořád se jen hádat chcou,
tak je necháme, ale stejnak si tím nepomůžou.
Autor zalush, 15.04.2009
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí