Bez deprese Láska

Bez deprese Láska

Anotace: Jen ty a nic víc

Pochopil jsem tvou krásnou bytost,
i když byl žal, i když byla lítost.
Již prožívám, ty krásné časy,
hladit tě po tváři,hladit tvé vlasy.

Symfonii štěstí s tebou prožívám,
i když se pod polštář večer zavírám.
S tebou jsem šťasten a „doufám“ milován,
po kradmu hledím, jestli nejsem sám.

Totok je štěstí a potěšen časem
se mazlím s tebou, i s tvým vlasem.
Depka ať příjde a bude se kát,
jen tebe Lado mám strašně rád.

Tvůj úsměv je pro mne totální ráj,
s Láskou tě hecuju,tak si hraj.
Být jen s tebou, o to mi jde,
děkuji ti lásko, že spolu jsme.
Autor hitaschi, 15.04.2009
Přečteno 445x
Tipy 5
Poslední tipující: carodejka, jedam, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krasna symfonie z lasky, chran si svoji lasku.

16.04.2009 01:47:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí