Vzpomínka v současnosti

Vzpomínka v současnosti

Anotace: Odlesk minulosti, co je silnější než světlo současnosti.

Spím či bdím?
Oči mám zavřené?
Nevím. Já necítím.
Ve všem chaos šílený rychle mi vzniká.
Minulé léto však z mysli pořád neuniká.
Těch vzpomínek pár vidím jasněji než dříve.
Jako bych tehdy dosáhla svého cíle.

Přítomnost ke mně je víc než krutá,
proč musím zažívat ta samá muka?!
Tvář jeho v náručí bych chtěla mít,
rty svými ty jeho políbit.
Autor Tempera, 16.04.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí