Horký mráz

Horký mráz

Anotace: V depresích psaná... do ohně daná.

Každý dotek dlaně Tvé tak pálí,
Polykám slova zlá, co se mi na jazyk valí.

Oči zeď sledují a v podstatě jsem ráda,
Že nejsem s Tebou, jen vzpomínám,
Jaké je hladit Tvá záda.

Každý pohled očí Tvých srdce mé rozvrtává
A ve mně se probouzí šelma, která často spává…

Vzpomínka na Tebe –
Stačí, když v lásku nevěřím,
Nechci být ničí přítěž,
Jen v životě pápěřím..

Jsem osamělá v trápení,
Co nikdo nikdy nezmění –
Uhnízdil ses v duši ztrápené –
To nepřeji Ti – vážně ne.

Jsi drahokam, toužím Tě nechat jít,
Ačkoliv to bolí a ačkoliv chci s Tebou být.

Jsi víc než jsem nalézt chtěla,
Ne míň, než jsem dosud měla,
Nikomu jsem lásku nedala,
Nikdy jsem bolest nepřekonala..

Můj cit..ten často nestačí –
Nevím, zda jsi jinačí –
Přitahuješ mne víc, než bych chtěla –
Ta touha, abych dotýkat se Tě směla –

Dvě jednoty v jedné duši –
Pro Tebe mé srdce buší…

A skálopevně přesvědčena –
Že chci být Tvoje něžná žena…

Ten horký mráz lávu srší dál
A pro slzy na cestu dál nevidím –
Každý se mé lásky bál.
Autor Ammazonic, 16.04.2009
Přečteno 331x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Bíša, labuť, Fighting Dreamer, JAZBY, NikitaNikaT., nejsembásník, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je nádherné.

16.04.2009 11:58:00 | JAZBY

Zdála se mi dlouhá, ale není! Přečetla jsem ji jedním dechem, kouzelná!

16.04.2009 09:49:00 | nejsembásník

božinku, ta je nádherná :-)

16.04.2009 08:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí