Nová šance?

Nová šance?

Anotace: Chtěl bych zapomenout, ale když se o to pokusím, tak se mi vybavíš ty a naše staré...

Chtěl bych zapomenout, ale když se o to pokusím,
tak se mi vybavíš ty a naše staré příběhy.

Přemýšlim proč to tak nemohlo být dál,
že náš příběh skončil a každý šel svým sám.

Tak proč pořád pocit mám, že mohlo to jít dál?
Že náš příběh mohl pokračovát a nezaniknout tak,
že jsme mohli jít dál a další řádky spolu psát?

Tak proč se to stalo a každý šel jinam a sám?
Tak proč se mi o tobě zdá?

A proč tě mám pořád tak hrozně rád?
Chci ti jen říct že šanci to má,
a má cenu pokračovat dál.
Autor ArchimondS, 16.04.2009
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí