Lidskost

Lidskost

Anotace: je slabost?

Na hrudi medailón,
na něm tři hadi propletení,
jak já v tvém náručí, se svíjí.
Na hrudi jen medailón
a na mysli jen on.
Ty ne, můj milý.
Na těle jen medailón
a na duši chlad.
V mé mysli jen on,
však TYS do mě vpad!
 Nemohoucnost v pěti vteřinách... 
a tělo prázdné, mokré...
Svírám medailón
a se mnou je on.
Ty ne.

Autor Demotivovná Dezorientace, 16.04.2009
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zajímavá báseň, k zamyšlení.

19.04.2009 14:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí