Když se na mě díváš

Když se na mě díváš

Anotace: zn.:zmatek citů,prosm okomentujte

když se na mě podíváš
horkostí mě políváš
vědět jak líbáš
copak v hlavě míváš

buší ti srdce tempem svým
či rychlostí se zardousí

co pociťuješ když
zlehka dotknu se kůže tvé
lituje že francouzsky neumíš
abys vyslovil Je t'aime

jaké pocity v tobě řvou
když se líbáš s jinou
tušíš že tu jsem i já
já svědek nevinná

ta jiná je vlastně tvá
ta tvá je vlastně rychlá
ta rychlá není vlastně zlá
ta zlá zůstane navždy tvá

kdybych byla jednou tvou
pro další bych byla zlou
je to kolo co se stále točí
a milence kolem sebe mučí
Autor Manfred Q, 16.04.2009
Přečteno 559x
Tipy 5
Poslední tipující: Amdur, lucajda89, Kapka, V e r u n k a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí