Kolik křídel zbývá?

Kolik křídel zbývá?

Anotace: Po dlouhé době jsem zde s novým příspěvkem. Je to písňový text napsaný na počátku roku 2009 a vychází z tužeb, z nichž mnohé se bohužel nikdy nevyplní ...

Chtěl bych jako ptáci letí tmou
Celou svoji touhu oblétnout
Najít místo, kde bych neměl strach
Bezpečí, ne tanec na jehlách

Volný jako pták bych toužil plout
oceánem snů až za tebou
Kolik kroků ještě snese čas?
Než pozná, že není jeden z nás?

Kolik síly ještě zbývá snům?
Než se ztratí v jednom z dalších dnů?
Kolik křídel zbývá motýlům?

Peří stovek snílků chtěl bych zkout
V srdce, které nelze rozetnout
Nejde spálit, ni rozdrtit v prach,
jasné světlo v nekonečných tmách

Jako květy k dlani chci se pnout
K obzoru, jen k němu dolétnout
Kolik cesty ještě zbývá jít?
Kolik věcí zbývá pochopit?

Kolik času ještě zbývá rtům?
Než se dotknou v jednom z dalších snů?
Kolik křídel zbývá andělům?
Autor Marek Veverka, 18.04.2009
Přečteno 371x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Romana Šamanka Ladyloba, Kubino 2, Terčisko, Radek.oslov.Šafárik, padající do neznáma, anděl s modrými křídly
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavě napsané

18.04.2009 20:01:00 | Radek.oslov.Šafárik

Nádhera...

18.04.2009 17:06:00 | anděl s modrými křídly

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí