Nerozmotáš

Nerozmotáš

Anotace: ...

Lpíš mi na dně koutu klubka
jako báseň, lačná, prudká
...
Odmotej ten chaos nití
pochopíš, že věřím stále
není život, ale žití
budu s tebou...jen...nadále
...
Sám i bez tebe
já vím, že nejsem přítel tvůj
se koukám na nebe
nechoď blíž, jen při mě stůj
...
Pohlaď mě bez dotyku
posviť si na cestu lucernou
pohlaď mě, bez ostychu
ja v klubku vím, že budeš mou
Autor Hmota, 19.04.2009
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí