poslední tulipán.*

poslední tulipán.*

Anotace: na rozloučenou.

Chtěla bych ti ještě na rozloučenou
položit na polštář náš poslední tulipán.

Mám chuť na cigáro,
ale v tramvaji se nesmí kouřit,
koho to zajímá,
jedu sama.

Zastavenej čas jarních odpolední
zmizel s vodou ve váze
a s ním sliby, láska, věčnost.
Nic není věčný,
věděli jsme to už od začátku.

Už nebudu čekat,
až rozkvetou šeříky,
už se nebojím,
jsem silná,
silnější než to dítě v nitru.

Víš,
ono má strach,
že ztratí mámu,
jenže pupeční šňůra není nekonečná.
Přečteno 394x
Tipy 13
Poslední tipující: pavlis, Puck, excited, jedam, callowsick, Fighting Dreamer, Lacosta1, Kapka, Barpob
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ono to přejde...

23.04.2009 14:56:00 | excited

Drahá Borůvko..to..mě děsí..to..mě bolí..

?

19.04.2009 16:40:00 | Zuz.

M. doufam, ze je vsechno v poradku..?:* uz se na tebe vazne moc tesim.

19.04.2009 14:31:00 | Layla.

Bolavě zklamané, výborně napsané. A snad bude líp...

19.04.2009 14:10:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí