Slzy

Slzy

Anotace: ...

Propadám se
Do hloubi duše ztrápené
Taháš mě ze dna
A já sebráním, říkám ne
Když cítím Tvou bolest –
Nedokážu nevnímat
Že ti na mně záleží
A že mě máš vážně rád

Když říkám slova zlá,
Co na jazyk se mi derou
Sobecký strach ze zklamaní
Dvě stránky se ve mně perou

Pak podívám se do Tvých upřímných očí
A srdce mi málem vyskočí
Když ucítím, co cítit mám –
Ty jsi se mnou. Nejsi v sobě sám…

Já nedokážu ubližovat Tobě,
Musela bych se proklínat v hrobě –
Však temnou stránku v sobě cítím dál –
Vím, že nejsi z těch, co by se jí bál…

My dva jsme někde dál..

Déšť slz z našich srdcí
Smočí mé vlasy a ukryje se na dně duší

Protože ta srdce buší

Život – nekonečný bál

Jsem Tvá víla
Ty můj král
Autor Ammazonic, 20.04.2009
Přečteno 347x
Tipy 12
Poslední tipující: Azazen, JAZBY, NikitaNikaT., Bíša, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, Jana M., Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc krásná, doufám, že ti to vydrží.
Azazen

30.04.2009 13:08:00 | Azazen

Neskutečně nádherné.... ten pocit:)

20.04.2009 13:42:00 | Ammazonic

Je úžasné cítit něco takového...

20.04.2009 13:13:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí