Letní polibek

Letní polibek

Anotace: vzpomínka na krásný letní den ...

Louka sladce voní,
je teplý letní den.
Tvář ke mně se kloní,
ne, není to sen.

Tvé rty se s mými setkaly,
ten polibek mi bere dech.
Smysly jak struny se napjaly,
mráz běhá mi po zádech.

Líbáš mé tělo, mou kůži,
ležím, jen tebe vnímám.
Víc a víc po tobě toužím,
rukama tě objímám.

Co dál? Však to znáte,
už nemusím víc vyprávět.
U polibků jsme nezůstali,
točil se s námi celý svět.
Autor Sandra_T, 21.10.2005
Přečteno 967x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí