balada pro princeznu

balada pro princeznu

Anotace: "že princ tě nechce? hloupá lež! jen tebe miluje, vrátí se, věz!" PRINCEZNA: "nezná mou cenu, chce jinou ženu" no asi pro takové jako sem já...:-(

tiše plakala,
slzy po tváři kreslí
přiběh, že upadla
do neštěstí...

krásné to děvče
s čistou duší
on ji snad nechce?!
neví, co se sluší!!

korunku zlomila z žalu
naplňujíciho dnové její,
princezna uvízlá v kalu
po srdci jen díry zejí.

"už vymřeli princi,
s tím se smiř!
jsou to jen obyčejní kluci,
však pohrdnout jimi smíš!

princezno líbezná,
zase se směj,
budˇ zase tou, co zná,
víru měj!

princezno zlomená,
jen vztyč zas hlavu,
že zalibila se jiná
mu tam dole v davu?

princezno má,
vždytˇ to víš,
že jsi moc líbezná
lásku mít smíš!"
Autor angelicek, 23.04.2009
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: Aliklat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí