Moc

Moc

Anotace: ...

učím, učím se žít
překročit svůj stín
do hrobu vzít
cit co umožnil mi snít
pohádku

srdcem teče řeka plná jedu s krví
pojí se v jedno jméno
chci něco co nemohu mít
musím se dívat do dálky
já chci stále snít

z holky malé se dáma stala
z očí mlhu sundala
musela
jinak by se utrápila
kráčí cestou dál
Autor Meriel, 24.04.2009
Přečteno 518x
Tipy 13
Poslední tipující: Meriel., Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., pawliiik, Bíša, Kapka, 6thSun, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí