5.

5.

Anotace: ...

Sbírka: Raz dva tři anonymy

Zpoza mlhy
jeřáb vypadá jako chrám,
zbabělci z Orientu uzavřeli krám
a mnohonožka zkouší první šplhy
kolik mám do oběda,
kolik mám do oběda
minut a kolik jich tobě dám?

Zevnitř sklenky
odešel jsi kdoví kam,
ať už jsi kde jsi, já tam vyšplhám,
rozbiju ze skla schránu na myšlenky
a tímhle bílým střepem,
a tímhle bílým střepem
oslním tě jak světlometem...

...
Autor voedor, 24.04.2009
Přečteno 350x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Duhová, Mario de Janiero, kikis, enigman, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi zajímavé pojetí...

27.04.2009 17:07:00 | NikitaNikaT.

časově horolezecká...

25.04.2009 03:10:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí