Dobrou noc IV

Dobrou noc IV

Anotace: když je to ráno, tak něco na dobrou noc

Noční košilku jen na jednom ramínku,
hvězdy hřejí se v tvém okénku,
kdy na parapetu sedíš a přemýšlíš,
létáš daleko a přitom tušíš že sníš.

Polibkem na tvé rudé rty,
měsíc vzdal se vlády tmy,
ponořen v objetí nechává hvězdy,
aby i přes slunce vedly toulavé dny.

Přáních tolik chtěla bys říci,
papír a řádky už ti nestačí,
snad do tmy chtěla bys zakřičet,
doufat a přitom svojí ozvěnu uslyšet.

Do spánku se pokládáš,
únavu tak zběsile slíbáváš,
noční košilku jen na jednom ramínku,
a víčka zavřená, ve spánku vidíš sebe,
jako panenku…
Autor Láďa, 27.04.2009
Přečteno 388x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Markéta Hl., ziriant, Kapka, Mbonita, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tip za tu pěnknů báseňku a košilku na jednom ramínku

27.04.2009 09:31:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí