"Miluji Tě!"

"Miluji Tě!"

Anotace: Chci vykřiknout do celého světa

Už nevydržím tu bolest,
že na blízku Tě nemám,
je to snad života lest,
že Tě stále hledám?

Potřebuji říct Ti ta slova kouzelná,
ta pouhá dvě slova "mizerná",
"Miluji Tě!" chci vykřiknout do celého světa
a že to trvá celá léta.

Potřebuji Tě mít u sebe,
nechci jít myšlenkama do nebe,
chci být stále u Tebe,
šeptat Ti "Miluji Tě".

Když budeš usínat,
chci vidět jak svá očka zavíráš,
když budeš vstávat,
chci vidět, jak svá očka otvíráš.

Chci se s Tebou procházet
při slunce západu,
chci s Tebou sdílet
několik Tvých nápadů.

Chci slyšet tlukot srdce Tvého,
to aby byl stejný jako tlukot mého,
chci vedle Tebe v noci snít,
ale hlavně ve dne s Tebou být!
Autor januve, 27.04.2009
Přečteno 648x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, Lenullinka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí