Vyznání

Vyznání

Anotace: To jsem psala někdy před 2 lety

Až budeš líbat dívku,
která mé místo zaujala,
vzpomeň si i na tu,
která Tě milovala.

Moje srdce patří Tobě,
Tvoje srdce nevím,
stále čekám na tu chvíli,
kdy se toto dovím.

Milovat neznamená jen mít rád,
milovat je lásku a pravdu znát.

Byl jsi mi kamarádem,
teď jsi mi víc,
doufám, že pochopíš,
co tím chci říct.

Chci zas vidět Tebe
a hladit Tvůj vlas.
Tvé oči jsou mi nebem
a srdce jejich hlas.
Autor januve, 28.04.2009
Přečteno 395x
Tipy 3
Poslední tipující: děda cestovatel, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí