Věčný koloběh

Věčný koloběh

Anotace: první básnička co jsem kdy napsalať...

A ty mi nepíšeš.
A slunce zapadá.
A já se probouzím
a láska uvadá.

Pak zapomínám
a měsíc vychází.
Ty toho lituješ,
však jiňí přichází.

Jak věčný koloběh
život se vine.
Vždyt jednou si nahoře,
podruhý dole.

Rovnováha prej musí bejt.
Spravedlností se oháníš.
Do nebe pohlédneš,
však v zázraky nevěříš.

Pak v černym pokoji
na zemi sedáváš.
Slzy máš na tváři
a smutkem uvadáš.

Říkáš si :
Takhle jsem to nechtěla.
Přitom sis nejprve
sama to vybrala.

A zase doma
pod peřinou brečíš.
Jeho slova,
nikdy nepochopíš.

Vždyť lásku pořád sliboval
a nežná slova citoval...

Jenže takhle už to bejvá...cos jako ČEKALA?!
Autor urcite.me.neznas, 28.04.2009
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Grungerr, Boudicca, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...krom chyb,je to dobrý kus života...tip

28.04.2009 23:46:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí