Otevírám svůj příběh

Otevírám svůj příběh

Anotace: Poslední dobou si "libuji" v básničkách bez rýmů.. Jen hážu na papír svoje myšlenky.. Tohle je další případ.. Tak snad to nebude tak hrozné..

Otevírám svůj příběh..

Našla jsem tě mezi sny
Vzpomínám si
Viděla jsem tvůj obličej
Nemohla jsem zapomenout

Myšlenky proplouvaly skrz mé srdce
Jednou se shromáždily
Já hned věděla
Že jsem ztracená

Byl jsi vzduch
Který jsem dýchala
Byl jsi krev
Která mnou proudila

Otevírám svůj příběh..

Dny plynou jako řeka
Která nikdy nevyschne
Díky mým slzám
Ty plní ji stále

Už sobě nechci lhát
Vždyť neopouští mě pláč
Ale jen ty máš tu odvahu
Dostat se ke mně blízko

Daleko, zatím tak daleko
Slyším tě volat a křičet
Jenže chceš zlomit mé srdce
Tak jako předtím

Otevírám svůj příběh...

Jdu přeplněnou ulicí
Cítím se však sama
Sama ve svém srdci
Myslím jen na tebe

Chci zkusit zapomenout
Na všechnu bolest
Co jsi mi způsobil
Nechávám vše za sebou

Přesto je mé srdce jako zeď
Ty budeš chtít bojovat
Aby ses dostal přes ni
A získáš tím vše
Autor Rhiannon, 29.04.2009
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Gabrielle, jesterka, Gabi, Bloodmoon, Dev_LATea_princess, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí