Zapomnění

Zapomnění

Anotace: Jen takový blábol...Prostě to ze mě vypadlo při hodině zeměpisu, asi zas nějaký citový výlev nebo co.

Sbírka: Bez lásky

Zapomenout - to je jediný můj cíl
teď v množství chvil,
kdy Tě nesnáším
a milovat už Tě nehodlám.

Jsi ještě dítě,
kdo pochopí Tě?
Já to nebudu,
tuhle hru s Tebou nehraju.

Je s Tebou něco špatně,
nebaví mě to vlastně.
Jako kočka s myší
zkoušíš moje city.

Na to Ti kašlu,
jedině parte Ti pošlu.
Na zpáteční adrese
nenajdeš mě nikdy více.

Musím chytit vlak
jedoucí mimo Zemi vzpomínek.
V rytmu Satisfaction
se s Tebou rozloučím jen.

Slzami stále jen
zkrápím celou zem.
V dáli se ztrácíš
nikdy víc se nevrátíš.

Daleko od Tebe
život půjde lépe.
Úsměv na tváři,
Titanic na moři.

Ty jsi byl ledovec
a já nebyla ledoborec.
Ztroskotaly jsme
ve špatném čase.
Autor Dívka s perlami ve vlasech, 29.04.2009
Přečteno 454x
Tipy 4
Poslední tipující: Corax, Oťas, Squat_the_world, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :). Chválím.

28.09.2009 19:50:00 | Teku

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí