Čokoládové ( zamilované) pohlazení vyjádřené hudebně

Čokoládové ( zamilované) pohlazení vyjádřené hudebně

Anotace: :-)

Rytmické tóny,
dunící nástroje
v černé díře
vytváří baladu.

O lásce, o nadějích,
plné něžného pohlazení,
zároveň bolestí,
dunění končí.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Dekódovaná pomlka
z oblaku spadající
s příjemným sopránem.

První z druhé,
druhá čekající na třetí.
Neskonalá sametová idea.
Autor come-past, 29.04.2009
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dá se to někdy někde slyšet?

01.06.2009 21:39:00 | Sleepwalker

zajímavé

31.05.2009 19:26:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí