Na procházce

Na procházce

Anotace: :-)

Zanechej mě s myšlenkou,
spanilý cizinče,
ze země lesů a smrti.

Zapomeň na strach,
z těchto stran,
na to, že bez Tebe chci jít dál.

Možná...Snad...Zanechám
samotné zlo,
nic dalšího,nic.

Neooděluj ruku svou od mé,
když po Tvé toužím.
Po tom jít s Tebou
a zároveň
a samozřejmě
nenechat lásku jít za námi.
Autor come-past, 29.04.2009
Přečteno 342x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Sleepwalker, shakespeares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super...moc hezky se to čte...:-))

31.05.2009 19:13:00 | shakespeares

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí