prosím

prosím

Anotace: ...

jsi jako hvězda věčná,
jsi jako čerstvě padlý sních
jsi jako touha nekonečná
a máš moc nádherný smích

tak nastav ruku tvoji
já tě za ní chytnu rád
chtěl bych aby sme byli svoji
už ne kamarádka,kamarád

tak chytni rytmus mého kroku
a prosím pojdsvětem se mnou dál
já tě rád mám po svém boku
žít s tebou bych si přál

mé srdce po tobě teskní
zal a slzy jen mi dává
tak jen před životem tleskni
je rychlý jak horská dráha

snad spolu zastavíme čas
ve chvílích co patří nám
tak snad dáš mi vědět včas
dokud srdce cele stale mám

nikdy neříkej nikdy??
nevíš co se může stát??
říct milujitě já vím kdy
strujcem svého života sem já!! a rád!!

a tak slyším jak křičí touha
chvilku ticho a pak je tu zas
je to má představa pouhá??
nebo mého srdce hlas???
Autor najrob7410, 29.04.2009
Přečteno 537x
Tipy 4
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc krásně povedená! Doufám, že ji dáš své LÁSCE přečíst, aby ji mohla patřičně ocenit! :)

29.04.2009 20:31:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí