Odcházíš

Odcházíš

Anotace: po dlouhé době..

Někde v dálce, třpytí se sen,
stačí kousek, natáhnou ruku jen,
vzdušnou bránou otevřít ten svět,
co ve snech žiji s tebou.

Opouštíš mě,
déšť ti stéká po tvářích,
otáčím se, když už zase odcházíš.
Lži, ta zloba.. dávno paměť ztratila..
nevratné loučení, tak nežádej další šanci.

V mých očích odráží se tvůj strach,
chci jen naposledy zabloudit do tvých snů.
Vzpomínka na ten den,
kdy jsme byli spolu..

Neříkej nic,
já už jsem na druhé straně,
láska v slzách odtéká,
jen nepronásleduj mě ve snech..
Do tmy zní prosby, které neslyšíš..

Odcházíš. Odcházím i já..
Autor Gabika, 30.04.2009
Přečteno 352x
Tipy 6
Poslední tipující: La Suneteto, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Chancer
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná, snuténková jak sam život.

02.05.2009 13:38:00 | Psavec

pěkné

01.05.2009 19:52:00 | Radek.oslov.Šafárik

Už jsem nedoufal že nás opět navštívíš :-) Alespoň na malou chvilku...
Loučení, odchod..možná to prospěje. Každý odejde jinam, bude to bolet, ale dostaneš se zase na nové místo, zase dál ;-)

30.04.2009 19:49:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí