Nová

Nová

Anotace: Láska je květ na počátku máje

Sbírka: Jak chutná život.

Den odchází,
a máj, máj přichází s tebou, dívko jara.
Oči ti rozkvétají jako sad jabloní,
úsměv je říčka plynoucí ti srdcem.

Rozplýváš se s ránem,
ránem plného rosy, modrého nebe.
Vlasy jsou jako struny vánku,
který čechrá tvé tělo.

Uléháš do trávy,
a slunce z tebe září, slunce milování.
Chvěješ se v náručí,
jako osení, jako květy kopretin,
a den vchází do kraje,
kde zní zpěv života,
života dalších okamžiků,
dívenko máje.
Autor Hombre, 30.04.2009
Přečteno 471x
Tipy 2
Poslední tipující: staruska, Moonlight7
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí