Pro Princeznu

Pro Princeznu

Anotace: tohle jsem kdysi napsal pro jednu slečnu kterou jsem měl tuze rád...

Když, se podívám na tvé oči, na tvé rty,
vidím obrázek, obrázek princezny.
Vidím princeznu uzamčenou v nejvyšší věži,
vidím tu, jenž mezi tisíci růži leží.
Vidím princeznu, čekajíc na svého prince z pohádky,
na prince bez oře a jakkékoliv pozlátky.
Čekajíc, až vysvobodí jí z jejího prokletí,
něžně políbí a sevře ve svém objetí...
Autor Janek.K., 01.05.2009
Přečteno 538x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, Květka Š., zrrrr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí