Nenajdu tě...

Nenajdu tě...

Anotace: Napsána v tramvaji...

Stejně tě nenajdu
bloudit budu
s odřenými dlaněmi

hledat tě
a nenajít
to není smůla
jen nemám štěstí

ne nenajdu tě
a i když nemám jak
tak budu křičet
do všech stran
touhu po tobě
a po všem co máš

Ne, já tě nenajdu
ale prohledám
snad celý svět
já sama bez ničeho

a přece ještě s nadějí
Autor Lacosta1, 01.05.2009
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Terry, Theoja, Jana M., Bíša, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná. Člověk věří každému slovu.

01.05.2009 12:20:00 | Jana M.

tu tramvaj bych chtěla vidět;-)

01.05.2009 11:16:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí