Dekadentní láska

Dekadentní láska

Anotace: volný verš i volná láska

V hlavě mi zůstala po tobě díra
velká, prázdná, temná,
ničím nevyplněná,
nezarůstající,
sežehnutá jako po výstřelu z pušky,
i když to byl spíš Amorům šíp,
pokud budeme věřit takovým věcem,
ale proč ne,
když jsme věřili,
že láska je věčná,
nekonečná,
mocná,
nepřekonatelná,
nádherná,
rostoucí,
spalující,
bezbolestná.
A jako blázni jsme milovali
ne věčně,
konečně,
málo,
překonatelně,
bylo to jen slabě silné.
A pak to skončilo.
A byla to vůbec láska?
Věřit neznamená existovat.
Zůstala mi po tobě díra v hlavě,
ale byla - li to láska,
ptám se,
proč v hlavě
a ne v srdci?

.........

Forever together
Autor Ell19, 01.05.2009
Přečteno 654x
Tipy 6
Poslední tipující: minety, Kira.cool, kikis, enigman, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbilo a zaujalo. Takovýhle konce mám ráda

03.05.2009 10:37:00 | minety

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí