o5 láska

o5 láska

Anotace: proste o lásce jak je težká atd

Proč jsi tak těžká?
Proč jsi někdy krasně něžná?
Proč některým příjde že jsi běžná?
Přitom jsi jen zlá kněžna.

Proč kvůli tobě brečíme?
Proč kvůli tobě nespíme?
Proč kvůli tobě klečíme?
Nechci tě ale ty jsi stále se mnou.

Proč nechápem tvé úmysli?
Proč děláme kvůli tobě nesmysli?
Proč musíme tě citit stále?
a nedívat se dál do dále.
Autor E2, 01.05.2009
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle nemá cenu někam dávat

02.05.2009 22:37:00 | minety

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí