Naivka

Naivka

Anotace: Proč mám ráda a zároveň nenávidím. Proč každý slovo, pohled bolí čím dál víc? Pořád mě trápíš!

Už si nenechám dál ubližovat,
raději se Tě naučím nemilovat.
Jenže vím, že to nejde tak lehce,
hlavně když srdce to cítí jinak
a hlavně - ani to nechce.
Nechci ale aby sis se mnou stále hrál,
tak už mě nech a běž o dům dál.
Chtěla jsem věřit tomu, že bys mě mohl mít rád,
ty však umíš jen podvádět a lhát.
Seš velký king, co se ničeho přece nebojí,
jednu nebo druhou?
Můžeš mít obojí.
A to mě fakt štve, necháváš se ovládat chtíčem,
na tebe neplatí ani rána bičem.
A tak ti chci sbohem dát,
ale moc dobře vím,
že ti zase odpustím
a zpět se k tobě vrátím.
A to mě na tom všem štve nejvíc!
Autor Kallkaa, 02.05.2009
Přečteno 401x
Tipy 7
Poslední tipující: Agniezka, Marupiara, Sýkorka07, Isquieasuus, WerunkaaXD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo, ti chlapi...

05.08.2009 16:09:00 | Agniezka

Jo,jo...ono se někdy ví,že je to cesta do pekel... ale když už,tak na pěkném koni...

07.05.2009 09:11:00 | Marupiara

Krásná... ST

06.05.2009 09:23:00 | Sýkorka07

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí