Pokoj

Pokoj

Anotace: O tom co málo se stalo a jak moc toho změnilo.

Uprostřed jednoho pokoje
přibližujeme se
posloucháme hlasy zdola
lidí co se baví

jsme neviditelní
tam nahoře
v cizím pokoji

ve tmě a potají
v prázdném objetí
hořko-sladce
tiše a hladce
spojujeme se
a zůstáváme vzdálení

s mizící tmou
obkreslujeme svá těla
pod peřinou

čekáme až pohasnem
s ranním rozbřeskem
za oknem

co se stalo a co nás spojuje
zůstane ve vzduchu prázdného pokoje.
Autor minety, 02.05.2009
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí