Všechno je definitivní

Všechno je definitivní

Anotace: bla bla bla...

Proč na konci jara
je mi zima
v zápěstích

proč mám vlasy
jako po děšti
a sucho v puse

proč tě mám nenávidět
proč jsme se minuly
euforie stažená za krk
jak jsme se topily
......
nevím proč
co se stalo?

Proč z noci ve dvou
zbyl jen tvůj pohled skrz mě
a vzpomínka na svítící náramek ve tmě..
Autor minety, 02.05.2009
Přečteno 315x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí