Nezastavíš...

Nezastavíš...

Anotace: Čas běží...nezastaví ho nic..tiká,plyne,umírá a ožívá...nezastaví ho nikdo...ani milenci,ani s láskou nepočká...

Pořád jen někam utíkám
ale vrátit se neumím
Pořád se snažím zastavit čas
ale osud je zkrátka takový

Lítat nad zemí - to snad zvládnu
Být nad věcí - to nedokážu

Nespi! Já jen sním...
...

Náš život prázdný
to, co nám schází
a já se jen snažím
milovat,zapomenout,vrátit čas...

On je zkrátka takový, tak nespi!
Vždyť já jen sním...
...

Byly jsme milováni
jen ten čas nepřál nám
Teď už jsme jen ztraceni
a čas běží dál

V siluetách stínu těl
ponořený do žáru hvězd
postrádá svatožář
ztrácí v prachu cest

Lítej nad zemí - jo, to zvládnu
vznášet se v oblacích - už nedokážu

Byly jsme milováni
jen ten čas nepřál nám
V horoucích srdcích padá děšť
slaný jak dnešní den

Jednou...
jednou padne každý z nás...
...

(čas poběží dál)
Autor AndyKo, 03.05.2009
Přečteno 345x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., Ta co te ma v krvi rozpusteneho, Tanzania, Sýkorka07, Hloupá Květinka, Kristine Clary-Aldringen, Sleepwalker, WAYWARD, zrrrr, ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Myšlenková a krásná.ST

01.06.2009 08:49:00 | Tanzania

Tak ta je fakt moc dobrá, moc se mi líbila... máš talent... Tohle dát nějaký dobrý kapele, hned by z toho byl hit:)

25.05.2009 15:59:00 | Sýkorka07

A hudbu k tomu v moll a nebo radši v dur ? :)

05.05.2009 12:42:00 | Sleepwalker

zajímavě pojato, líbilo se mi to

04.05.2009 07:02:00 | zrrrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí