O nás

O nás

Anotace: Když jsem se dozvěděla, v moment kdy bych to nikdy nečekala, že je všemu konec..

Bubnuje pocit,

na okno mé duše.

Zvedám se hluše skrze průhledné sklo,

je mi mdlo.

Studené dlaně po okně táhnu,

jen pocit co nemá váhu.

Neschopna polykat slzy co se valí

zírám do ticha ven..

do vzpomínek kde jsme byli.

Pláču.. a výtky nemám,

jen slzu zvedám a zpět do oka,

roztřeseným prstem

potom dlouhá pomlka.

A já stojím, a sklo je sklo

je to v tahu...

jen pocit co nemá váhu.

Nic nevím,

jen čumím mám mokré tváře,

to od toho lháře.
Autor minety, 04.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 5
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, Rbb, Jitinka, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně pocitové vyznání
těžko se člověk smutku ubrání
když tyto verše pročítá
pak v jen duchu tiše počítá
co jen dál se potom stane.

Psáno srdcem.
Jen Ti držím pěsti
ať Ti neuletí štěstí.
Život jde dál, tak vstaň a jdi
vždyť za to stojí žít...

04.05.2009 19:31:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí