O milování

O milování

Anotace: Další pohled na lásku

A jako jahody v našem vínu,

jako šeptání pod listy....

že nezapomeneš,

bud si jistý.

Jak extáze pro dámu,

co uviděl jsi v klubu,

jako hejno komárů,

u našeho dubu.

Kdes položil...moje tělo.

A šeptal...co zapomenuto,

být mělo,

.........

Jako ocásek který se skříp,

pod dveřmi v pasti.

myška ani píp,

cítí vůni tvý slasti.

Když teče po okně

rozpálený déšt,

smývá ze mne čistotu,

a zábrany též.

Jako umlčená svíčka,

co už nezasvitne

Jako moje víčka,

zavřená ...snad napořád.

Jsem chutí tvojí krásy.

odrazem tvých neřestí,

jsem zapomenutý dort,

na oslavě bez lidí.


Tak dělej ať to mám za sebou,

nebo nás někdo uvidí.
Autor minety, 04.05.2009
Přečteno 382x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

teda.. to dělej ať to mám za sebou je drsný konec. hezké

04.05.2009 19:32:00 | Maro Deives

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí