Dopis na rozloučenou...

Dopis na rozloučenou...

Anotace: myslím že název hovoří zavše

Byla pro mě jak jarní květ,
chtěl jsem se vrátit zpět.
Byla pro mě víc nežli celý svět,
nepomohl ani prudký jed!
Skočil jsem z mostu, než napočítal jsem pět.
Až budete ten to dopis číst,
vyřiďte ji, jemně prosím, že miloval jsem ji víc,
než dokázalo mé srdce sníst.
Možná stačilo těch pár vět říct,
mohly jsme spolu žít.
Prosím odpusť mi,
mé hloupé nesmysly.
Svět je moc krutý,
já byl příliš smutný.
Možná stálo za to říct těch pár vět,
miluji tě, chci tě zpět!
Autor Platón, 04.05.2009
Přečteno 440x
Tipy 8
Poslední tipující: BArBArKO, Mbonita, zlomeny srdce, jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vždy to stojí za to ...
aby si nemusel ľutovať, že si to ani neskúsil

05.05.2009 00:50:00 | zlomeny srdce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí