Nenávidím..

Nenávidím..

Anotace: Pro veřejnost nedokončená...

Nenávidím Tvé oči hnědé
krásné a hluboké já se v nich utopím
nenávidím Tvé rty němé
nesmím je políbit kdy už to pochopím?
Nenávidím Tvé hluché uši
své vyznání Ti šeptat toužím
mé srdce pro Tebe stále buší
já v bludném kruhu kroužím.
Nenávidím Tvé vlasy vlnité
závidím nůžkám doteky když Tě stříhají
nenávidím Tvou tvář
ve snu Tě vídám ať už se mi nezdají!
Nenávidím Tvou hruď...Tvé paže
chci být ve Tvé náruči aspoň minutu pouhou
nenávidím Tvé vzdálené dlaně
chtěla bych pohladit uhořím touhou.
Nenávidím Tvé bříško i záda
pro Tebe vařit a na záda Ti psát
nenávidím svůj pocit"Mám Tě ráda."
noci kdy bez Tebe musím jít spát.
Nenávidím Tvé podbříško...
..s hvězdičkou je to dál..
nenávidím končení
proto pokračování já mám..
Nenávidím Tvůj nezájem
tak kdybys o to stál
ráda jen Tobě prozradím
to jak to bylo dál...
Autor kávajezpět, 05.05.2009
Přečteno 385x
Tipy 6
Poslední tipující: Rbb, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

wau to mi něco připomíná,mě a miho byvaliho miláčka:)

19.05.2009 19:46:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí