Zdá se mi?

Zdá se mi?

Anotace: bojím se že se probudím...

zdá se mí?
s tebou
nebe na zemi?

zdá se mi?
že už mám
ustláno růžemi?

zdá se mi?
jiskra co přeskočí,
když dotknem se tvářemi?

zdá se mi?
že máš zas mě rád,
chvílemi...?
Autor angelicek, 05.05.2009
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: Aliklat, Bíša, sei to do
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí